Duurzame houten vloeren Eindhoven

Tips duurzame houten vloeren in Eindhoven
Tips voor duurzame houten vloeren.

Gebruikt of gerecycled hout is vrijwel altijd echt een milieuvriendelijke keus. Hergebruikt duurzaam eikenhout wordt door bv. www.alleseiken.nl gebruikt voor de ambachtelijke productie van massief eiken tafels en massief eiken bedden. Ook in Eindhoven worden duurzame houten vloeren vanzelfsprekend gewaardeerd.
 

Koop als je een houten vloer wilt bij voorkeur duurzaam hout uit milieu beheerde bossen. Voor meer info bel dan met de Vloerderij centrale (06 46 38 11 81)

Duurzame houten vloeren ook in Eindhoven steeds belangrijker.

Waarom duurzame houten vloeren bij de Vloerderij

Houten vloeren zijn voor het merendeel milieuvriendelijk en daarom ook zeker als duurzaam te kwalificeren. Het is een hernieuwbare duurzame grondstof en is heel goed te repareren en opnieuw te gebruiken en als product vrij weinig energie.

 

Houten vloeren Eindhoven kiest voor duurzame houten vloeren

Eiken bossen dragen hun steentje bij het broeikaseffect te verminderen omdat ze CO2 opnemen. En nog een belangrijk feit is, dat hout volledig biologisch afbreekbaar is. Dus erg duurzaam. Ook zijn houten vloeren niet altijd een even duurzame milieuvriendelijke keuze. Onverantwoordelijke bosbouw en slecht gebruik van eikenhout en kunnen de bossen behoorlijk beschadigen en zelfs totaal vernielen. De milieuvriendelijke aspecten en de duurzaamheid van het eiken hout hangt grotendeels af van de teelt en van de transportafstanden tussen de eiken bossen en de uiteindelijke afnemer de eindverbruiker dus.

 

Duurzame houten vloeren Eindhoven ook voor renovatie

Duurzame houten vloeren renoveren in Eindhoven

 

Parketvloer renovatie in Eindhoven, uiteraard ook voor duurzame houten vloeren
De Vloerderij verwerkt overwegend eiken houten vloeren uit Frankrijk, deze vloeren kunnen naar verloop van tijd volledig gerenoveerd worden. Duurzame houten vloeren renoveren in Eindhoven is dus geen fabeltje. Voor houten vloeren renovatie klik je op de EXPERT en vul gewoon het formulier in.
 
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10183640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem