De multiplank wordt in Eindhoven heel goed verkocht

Multiplanken zijn ook te koop in Eindhoven. Waar kan ik een multiplank kopen in Eindhoven?

Multiplanken zijn wat stabieler dan massieve planken en liggen perfect op vloerverwarming. We leverden ze al volop in Eindhoven en omgeving.
Bezoek onze uitgebreide showroom tussen Den Bosch en Eindhoven.


Klik op onderstaande banners om ons te bellen of te mailen

    


Houten vloeren Eindhoven informatie

De Vloerderij, dé leverancier voor houten vloeren in Eindhoven
Multiplank v.a. € 35.-
In Cuijk staat de houten vloeren showroom voor Eindhoven
Multiplank v.a. € 32.50
De Vloerderij leverde al tientallen houten vloeren naar Eindhoven
Multiplank Verouderd.
v.a. € 39.95

In Eindhoven zijn nostalgische houten vloeren populair

 

Massieve houten vloeren zien er stoer en degelijk uit.

Maar, in het gebruik en ook optisch zul je van deze dikke eiken planken niet veel verschil zien als je ze vergelijkt met een Multiplank. Deze multiplank vertoont optisch geen enkel verschil met massieve houten vloeren, maar is stabieler. De Vloerderij leverde al tientallen van dit soort houten vloeren in Eindhoven en omgeving en ze zijn volledig klachtenvrij gebleken.

Omdat nieuwbouwwoningen tegenwoordig vrijwel altijd met vloerverwarming opgeleverd worden en dit is uiteraard ook in Eindhoven het geval, is deze multiplank houten vloer een best-seller. Houten vloeren en vloerverwarming kan dus goed. Maar voor houten vloeren puristen, die een kleine zwelling of krimp geen probleem vinden zijn die zware en stoere massieve planken een duidelijke keuze.

Ook leverde de Vloerderij natuurlijk dit soort massieve houten vloeren naar Eindhoven.

Dikte van de toplaag van een Multiplank

Multiplanken zijn verkrijgbaar in diverse diktes toplagen. De Vloerderij leverde dit soort houten vloeren in allerlei vormen naar Eindhoven. De voor jou geschikte dikte hangt af van de situatie. Deze houten vloeren zijn zowel geschikt voor woonkamers als ook slaapkamers. Voor slaapkamers wordt meestal gekozen voor een dunnere uitvoering. Bv: 12 mm incl. een toplaag van 3mm. Voor woonkamers is de toplaag veelal dikker en varieert van 4 mm tot 6mm.

De Multiplanken kunnen in de meeste gevallen ook bewerkt worden. Denk hierbij aan borstelen, schrapen en verouderen. In zuid Nederland met name in Eindhoven wordt vaak gekozen voor houten vloeren met een verouderde dus landelijke uitstraling. Ook worden in Eindhoven vaak houten vloeren gekozen in een diep donker bruine olie tint. Een nostalgische uitstraling is hier populair. Dit in tegenstelling met andere steden zoals A’dam waar vaak voor moderne tinten wordt verkozen.

Zo zie je maar dat het van belang is om te weten wat de smaak is en dat weten we bij de Vloerderij als geen ander, want houten vloeren naar Eindhoven leveren is compleet anders dan houten vloeren leveren naar bv: Groningen. Eindhoven is en blijft voor ons een heel belangrijke houten vloeren afnemer en dat zal altijd wel zo blijven. 

 

De houten vloeren showroom voor Eindhoven.

Deze prachtige showroom bevindt zich nog geen kwartier van Eindhoven, net even onder Den Bosch, een geweldige houten vloeren showroom vol met de laatste vloerentrends. Ma t/m Di. geopend van 14.00 u tot 18.00 u. ’s-Zaterdags van 10.00 tot 17.00 u Bel of mail met  Mark den Otter, hij weet gewoon alles van vloeren.

 

[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 12060128
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem