Vloerverwarming op anhydriet.

Vloerverwarming samen met een houten- of parketvloer daar kan anhydriet gebruikt worden, want anhydriet is heel goed mogelijk voor vloerverwarming in combinatie met anhydriet. Trouwens er kan altijd een houten vloer op gelegd worden. Ook is dit in Eindhoven te realiseren.

Een Anhydriet vloer is een gipsgebonden vloer die in één enkele keer op het bestaande vloeroppervlak wordt gestort. De vloer wordt in tegenstelling tot de zandcement dekvloeren niet gesmeerd, maar zogenaamd gevloeid.

Belangrijke pluspunten van anhydriet vloeren zijn de verwerkingsmogelijkheden van grote oppervlakten zonder naden. Een anhydrietvloer heeft een grote buig- en treksterkte en een zeer geringe krimp. Een anhydrietvloer past binnen milieubewust bouwen, dit komt door de arbeidsvriendelijkheid en ook door de snelle verwerkingsmethode. Een werkploeg kan wel tot 1.500 m2 per dag verwerken. Het is hier dan ook om, dat een anhydriet vloer vaak wordt toegepast bij de grotere bedrijfsvloeren. Een anhydriet vloer is niet zo goed geschikt voor ruimten met een sterke vochtbelasting of waar een zeer hoge slijtvastheid gewenst is. Een Anhydriet ondergrond komt heel veel voor bij appartementen en bij hoogbouw. Of in combinatie met projectbouw waar veel huizen tegelijk gebouwd en opgeleverd worden. Voor een leek is het niet zo gemakkelijk te zien of er een anhydriet of een zandcement dekvloer ligt. Bij nieuwbouw staat het trouwens wel in het bestek, maar controleer het van te voren wel!

Vraag hier uw offerte aan

[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10178032
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem